Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës zbutshm
Të ngjashme:
zbutshëm:

zbútsh/ëm (i), -me (e) mb. që mund të zbutet.

zbutohem:

zbutóhem vetv. zbutem. / pës. zbutóhet v. III.

zbutem:

zbútem vetv. e zbut. / pës. zbútem.

zbutim:

zbutím,-i m. zbutje.