Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës testembel
testembel:

testembél,-i m. sh. -ë(t) bised. eshtër e vogël në gjurin e bagëtive, me të cilën luajnë fëmijët; ashik.

Sinonime / Të përafërta:
ashik
Të ngjashme:
destemel:

destemél,-i m. sh. -e(t) krahin. shami koke, lahuri; shami xhepi.