Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës prmendsh
Të ngjashme:
përmendsh:

përméndsh ndajf. 1. duke përdorur kujtesën, me mend; fjalë për fjalë, në mënyrë mekanike: mëson përmendsh; e tha përmendsh. 2. shumë mirë, në majë të gishtave: e di përmendsh.