Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës mblesroj
Të ngjashme:
mblesëroj:

mblesër/ój kal. dhe jokal., -óva, -úar etnogr. bëj një mblesëri; lajmësoj. / pës. mblesëróhem.