Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës lumtsisht
Të ngjashme:
lumtësisht:

lumtësísht ndajf. lumturisht.

lumturisht:

lumturísht ndajf. për fat të mirë, fatmirësisht; kund. mjerisht: lumturisht shpëtoi.