Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës krdhokull
Të ngjashme:
kërdhokull:

kërdhókull, -a f. sh. -a(t) anat. secila nga dy eshtrat anësore të legenit (te njeriu); secila nga dy shpatullat e këmbëve të prapme (te kafshët).