Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës currunar
currunar:

currunár,-i m. sh. -ë(t) burim me pak ujë; curril.

Sinonime / Të përafërta:
curril
Të ngjashme:
curruar:

currúar (i, e) mb. që është curruar.

qurruar:

qurrúar (i, e) mb. që është qurruar.