Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës currufjas
currufjas:

currufjás kal., -a, -ur matufos.

Të ngjashme:
currufjasem:

currufjásem vetv. matufosem.

currufjasje:

currufjásj/e,-a f. sh. -e(t) matufosje.

currufjasur:

currufjásur (i, e) mb. i matufosur.