Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës curlikon
curlikon:

curlik/ón jokal. v. III, -ói, -úar cicëron.

Të ngjashme:
curlikim:

curlikím,-i m. sh. -e(t) 1. cicërim. 2. cicërimë: curlikimi i zogjve.