Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cupitem
cupitem:

cupít/em vetv., -a (u), -ur jam në mëdyshje; matem mirë për të bërë diçka.

Të ngjashme:
çapitem:

çapítem vetv. e çapit.

çuditem:

çudítem vetv. e çudit: çuditem me ty. / pës. çudítem.

çupitet:

çupítet vetv. v. III brehet. / pës. çupítem.

buhitem:

buhítem vetv. ngopem; velem.

cacitem:

cacítem vetv. e cacit.