Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cungelloj
cungëlloj:

cungëll/ój (cungull/ój) kal., -óva, -úar cungoj. / pës. cungëllóhet v. III.

Të ngjashme:
cingëllon:

cingëll/ón jokal. v. III, -ói, -úar nxjerr tingull të hollë, tringëllon: cingëllon cingarja.

hingëlloj:

hingëll/ój jokal., -óva, -úar hingëllij.

cungëllim:

cungëllím,-i m. cungim.

cangëloj:

cangël/ój kal., -óva, -úar ngre a mbaj pezull, çoj cangël. / pës. cangël.het v. III.

cingëloj:

cingël/ój kal., -óva, -úar zbukuroj me xhingla.