Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cullufezi
cullufezi:

cullufe/zí,-zézë mb., edhe si em., me cullufe të zeza; flokëzi.

Sinonime / Të përafërta:
flokëzi
Të ngjashme:
cullufe:

cullúf/e,-ja f. sh. -e(t) tufë flokësh të dredhur mbi ballë ose në tëmtha; flokë.