Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cullufeverdhe
cullufeverdhë:

cullufevérdhë mb., edhe si em., me cullufe të verdha; flokëverdhë.

Sinonime / Të përafërta:
flokëverdhë