Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cullufeprerë
cullufeprerë:

cullufeprérë mb., edhe si em., me cullufe të prera.