Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cullufedredhur
cullufedredhur:

cullufedrédhur mb., edhe si em., me cullufe të dredhura.

Të ngjashme:
cullufedredhëz:

cullufedrédhëz mb. që ka cullufe të gjata e të dredhura.