Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës cullufedredhëz
cullufedredhëz:

cullufedrédhëz mb. që ka cullufe të gjata e të dredhura.

Të ngjashme:
cullufedredhur:

cullufedrédhur mb., edhe si em., me cullufe të dredhura.