Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cullan
cullan:

cullán,-e mb., edhe si em., bised. barkfryrë.

Sinonime / Të përafërta:
barkfryrë
Të ngjashme:
cullak:

cullák,-e mb., edhe si em., lakuriq.

qullan:

qullán-e mb., edhe si em., mospërf. i qullët.

cullak:

cullák ndajf. lakuriq.

culan:

culán,-e mb., edhe si em., leckaman.

asllan:

asllán,-i m. sh. -ë(t) zool. vjet. luan.