Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cullakoj
cullakoj:

cullak/ój kal., -óva, -úar e bëj cullak, e zhvesh lakuriq.

Të ngjashme:
fillakoj:

fillak/ój kal. -óva, -úar e lë dikë vetëm në këmishë.

cullakim:

cullakím,-i m. veprimi sipas foljeve.

cullak:

cullák,-e mb., edhe si em., lakuriq.

culloj:

cull/ój kal., -óva, -úar fryj barkun.

llakoj:

llak/ój kal., -óva, -úar lyej me llak. / pës. llakóhet v. III.