Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës culahit
culahit:

culahít kal., -a, -ur tund në shilarës.

Të ngjashme:
culahitem:

culahítem vetv. e culahit. / pës. culahítem.

culahitje:

culahítj/e,-a f. sh. -e(t) veprimi sipas foljeve.