Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës culahajë
culahajë:

culaháj/ë,-a f. sh. -a(t) 1. shilarës, kolovajzë. 2. fig. gjendje e paqendrueshme: është në culahajë.

Sinonime / Të përafërta:
shilarës
kolovajzë