Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cuceni
cucëni:

cucëní,-a f. vajzëri: u mblodh cucënia.

Sinonime / Të përafërta:
vajzëri
Të ngjashme:
cullni:

cullní,-a f. përmb. fëmijëri; fëmijët.

cubni:

cubní,-a f. sh. -(të) kusari, hajdutëri.

cucëll:

cúc/ëll,-lla f. sh. -lla(t) kapëza për foshnjat, thithë.

cucërr:

cúcërr ndajf. kruspull, shuk, grusht: u bë cucërr.

çikëni:

çikëní,-a f. vajzëri, çupëri.