Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës cucërrosh
cucërrosh:

cucërrósh,-i m. sh. -ë(t), edhe si mb., ai që hiqet si i druajtur a i turpshëm.

Të ngjashme:
cucërroshe:

cucërrósh,-e, -ja f. sh. -e(t).

cucërroj:

cucërr/ój kal., -óva, -úar mbledh grusht.