Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës copetuese
copëtuese:

copëtúes/e,-ja f. sh. -e(t), edhe si mb., tek. makinë që copëton lëndë të ndryshme: copëtuese qymyri (frutash).

Të ngjashme:
shpëtues:

shpëtúes,-e, -ja f. sh. -e(t).