Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës coperina
copërina:

copërína (t) f. sh. copërat e diçkaje: copërina gurësh (tullash).

Të ngjashme:
poçerina:

poçerína(-t) f. sh. poçeri.