Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës copamadh
copamadh:

copa/mádh,-mádhi m. sh. -mëdhénj(të) keq., edhe si mb., ai që kërkon pjesën më të madhe për vete a më shumë sesa i takon; lakmitar.

Sinonime / Të përafërta:
lakmitar
Të ngjashme:
çoremadh:

çoremádh,-e mb., edhe si em., shakatar i madh.