Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës copërina
copërina:

copërína (t) f. sh. copërat e diçkaje: copërina gurësh (tullash).