Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cjepurrak
cjepurrak:

cjepurrák,-e mb., edhe si em., që i venë punët ters, që e ndjek prapësia.

Të ngjashme:
cjepurr:

cjepúrr,-i m. sh. -ë(t) shakullinë.

çepurak:

çepurák,-u m. sh. -ë(t) krahin. strumbullar i vogël.