Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës cjaponjë
cjaponjë:

cjapónj/ë,-a f. sh. -a(t) dhi me brirë të drejtë përpjetë.

Të ngjashme:
cjaposje:

cjapósj/e,-a f. veprimi sipas foljeve.