Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cjapodhi
cjapodhi:

cjapodhí,-a f. sh. -(të) bised. kafshë me tiparet gjinore të cjapit e të dhisë; deledash.

Sinonime / Të përafërta:
deledash
Të ngjashme:
cjapthi:

cjápthi ndajf. duke u hedhur a duke qëndruar mbi këmbët e prapme.