Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës citadele
citadelë:

citadél/ë,-a f. sh. -a(t) kështjellë në një vend të ngritur; pjesë e përforcuar me mure brenda një kështjelle.