Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës citadelë
citadelë:

citadél/ë,-a f. sh. -a(t) kështjellë në një vend të ngritur; pjesë e përforcuar me mure brenda një kështjelle.