Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cirroze
cirrozë:

cirróz/ë,-a f. sh. -a(t) mjek. rritja e tepruar e indit bashkues, që shkakton ngurtësimin e një organi të trupit dhe prishjen e funksionit të tij.

Të ngjashme:
carroke:

carrók,-e, -ja f. sh. -e(t).

cirkojë:

cirkój/ë,-a f. sh. -a(t) cirkatë.

çirrmë:

çírrm/ë,-a f. sh. -a(t) britmë e fortë e ngjirur e therëse: ia dha çirrmës bërtiti fort.