Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës cirrozë
cirrozë:

cirróz/ë,-a f. sh. -a(t) mjek. rritja e tepruar e indit bashkues, që shkakton ngurtësimin e një organi të trupit dhe prishjen e funksionit të tij.

Të ngjashme:
cirkojë:

cirkój/ë,-a f. sh. -a(t) cirkatë.