Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cirkalarme
cirkalarmë:

cirkalármë (cërkalármë) mb., edhe si em., pikalarmë, pikalor.

Sinonime / Të përafërta:
pikalor
Të ngjashme:
çikalarmë:

çikalármë mb. pikalarmë.

pikalarmë:

pikalárm/ë,-e mb. që ka pika në trup, pikalosh: pulë pikalarme.