Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës ciripupe
ciripupe:

ciripúp/e,-ja f. sh. -e(t) 1. zool. zog më i vogël se laraska, i murrmë në të bardhë, që ecën duke kërcyer, çililingë. 2. fig. njeri mendjelehtë.

Sinonime / Të përafërta:
çililingë