Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cirikoke
cirikokë:

cirikók/ë,-a f. sh. -a(t) zool. stërqokë.

Sinonime / Të përafërta:
stërqokë
Të ngjashme:
cirkojë:

cirkój/ë,-a f. sh. -a(t) cirkatë.