Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës cirikokë
cirikokë:

cirikók/ë,-a f. sh. -a(t) zool. stërqokë.

Të ngjashme:
cirkojë:

cirkój/ë,-a f. sh. -a(t) cirkatë.