Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës cipricullakoj
cipricullakoj:

cipricullak/ój kal., -óva, -úar 1. e zhvesh lakuriq dikë. 2. fig. i zbuloj të palarat dikujt.

Të ngjashme:
cipricullak:

cipricullák,-e mb., edhe si ndajf., i zhveshur, lakuriq.