Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cipricullak
cipricullak:

cipricullák,-e mb., edhe si ndajf., i zhveshur, lakuriq.

Sinonime / Të përafërta:
lakuriq
Të ngjashme:
cipricullakoj:

cipricullak/ój kal., -óva, -úar 1. e zhvesh lakuriq dikë. 2. fig. i zbuloj të palarat dikujt.