Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cipje
cipje:

cípje mb. që ka lëvozhgë të hollë (për arra).

Të ngjashme:
citje:

cítj/e,-a f. veprimi sipas foljeve.

hipje:

hípj/e,-a f. sh. -e(t) veprimi sipas foljeve.

cikje:

cíkj/e,-a f. -e(t) veprimi sipas foljes.

çapje:

çapj/e,-a f. sh. -e(t) veprimi sipas foljeve.

çapje:

çápj/e,-a f. sh. -e(t) përçapje.