Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cipeplasur
cipëplasur:

cipëplásur mb. 1. lëkurëplasur: fik cipëplasur. 2. edhe si em., fig. që i ka plasur cipa, i pacipë.