Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cipeholle
cipëhollë:

cipëhóllë mb. 1. lëkurëhollë (për pemë e perime). 2. edhe si em., fig. që preket shpejt në sedër, i prekshëm; kund. cipëtrashë.

Antonime:
cipëtrashë
Të ngjashme:
qimehollë:

qimehóllë mb., edhe si em., me qime të holla (për kafshët dhe për njerëzit); kund. qimetrashë.