Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cipëtrashë
cipëtrashë:

cipëtráshë mb. 1. lëkurëtrashë (për pemë e perime). 2. edhe si em., fig. që nuk është shumë i ndjeshëm; që nuk preket shpejt në sedër; kund. cipëhollë.

Antonime:
cipëhollë