Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cipëromë
cipëromë:

cipëróm/ë,-a f. sh. -a(t) shtresë e hollë resh a mjegulle.

Të ngjashme:
cicërimë:

cicërím/ë,-a f. sh. -a(t) 1. zëri i zogjve kur cicërojnë: cicërima e dallëndysheve (e trumcakëve). 2. fig. e folur e shpejtë dhe me zë të hollë e të ëmbël: cicërima e fëmijëve.

cipërim:

cipërím,-i m. veprimi sipas foljes.