Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës cipërohet
cipërohet:

cipër/óhet vetv.v. III, -úa (u), -úar zë cipë të hollë; mbulohet me një cipë të hollë resh (për qiellin).

Të ngjashme:
çipërohet:

çipëróhet vetv. v. III. currohet. / pës. çipëróhet v. III.

cikëtohet:

cikëtóhet vetv. v. III e cikëton.