Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës cipëplasur
cipëplasur:

cipëplásur mb. 1. lëkurëplasur: fik cipëplasur. 2. edhe si em., fig. që i ka plasur cipa, i pacipë.