Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cipëkuq
cipëkuq:

cipëkúq,-e mb. lëkurëkuq: mollë cipëkuqe.

Sinonime / Të përafërta:
lëkurëkuq
Të ngjashme:
cipekuq:

cipekúq,-i m. gjell. ëmbëlsirë si qumështori, që bëhet me kulloshtër.

cinakuq:

cinakúq,-i m. sh. -ë(t) zool. gushëkuq.