Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cipëbardhë
cipëbardhë:

cipëbárdhë mb. lëkurëbardhë (për pemë e perime).

Të ngjashme:
ditëbardhë:

ditëbárdhë mb., edhe si em., edhe ur., fatbardhë, i lumtur; kund. ditëzi.