Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cinglash
cinglash:

cínglash ndajf. cingëlthi.

Sinonime / Të përafërta:
cingëlthi
Të ngjashme:
cinglas:

cínglas (cínglazi) ndajf. cingëlthi.

cingush:

cingúsh,-i m. sh. -ë(t) zool. zog i vogël i pyjeve, me kokë të madhe.

çilash:

çilásh,-e mb., edhe si em., çil.