Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cingerjar
cingërjar:

cingërjár,-e mb., edhe si em., që ngacmon të tjerët.

Të ngjashme:
cangëruar:

cangërúar (i, e) mb. që është cangëruar.

cingëluar:

cingëlúar (i, e) mb. që është cingëluar.

cingëlar:

cingëlár,-i m. sh. -ë(t) çikërrimtar.